Ontdek bij Poppeliers: Meubelen van ongeëvenaarde kwaliteit, voor de beste prijs!

Klantenservice

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 
Poppeliers Meubelen is CBW-erkend. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een veilige aankoop. Naast onze eigen algemene voorwaarden nemen wij de algemene voorwaarden van het CBW over, deze voorwaarden vind u hier.

Veel gestelde vragen:

Verzending en levertijden
Bij al onze producten staat een te verwachte levertijd. Wij proberen deze altijd zo kort mogelijk te houden. Na uw bestelling houden wij u op de hoogte over de levertijd en zullen contact opnemen zodra uw bestelde artikelen bezorgd of afgehaald kunnen worden.

Verzendkosten in Nederland
Wij bezorgen door heel Nederland. De bezorgkosten bedragen standaard 45 euro voor een tweemans bezorging in Nederland. Let op, voor de Waddeneilanden wordt een meerprijs berekend. De meubelen worden binnengebracht op de begane grond. Voor etage werk wordt een verhuislift gehuurd. Bijkomende kosten voor een verhuislift of glaszetter zijn voor de klant.

Betaling
U kunt online betalen met iDeal, Bancontact en Giropay. 

 

Foutieve prijzen/teksten

Het maken van een website brengt verschillende processen met zich mee. Zo ook het prijzen en schrijven van teksten bij producten. Poppeliers Meubelen behoud zich het recht een koop te ontbinden bij een foutieve prijs of productomschrijving.

Retourneren
Bij Poppeliers Meubelen kunt u uw online aankoop binnen 14 dagen retourneren. Het is hierbij wel van belang dat het product ongebruikt en smetteloos, krasvrij in de oorspronkelijke verpakking zit. Eventuele etiketten mogen er niet afgehaald worden. Beschadigde of gebruikte producten komen niet in aanmerking voor restitutie, onze retourafdeling zal ieder product individueel beoordelen.

Stappenplan retourneren
Bij het retourneren van een product dient u eerst contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon of de live chat op de website. Is het beschadigd of verkeerd geleverd door onze schuld worden de producten gratis opgehaald. Mochten de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, en wij moeten de producten retour ophalen worden hier kosten voor berekend.
Ook bij het zelf terugbrengen moeten de producten in de originele verpakking geretourneerd worden en onbeschadigd zijn. U krijgt dan binnen 5 werkdagen uw geld teruggestort. 

Garantie en defecten

Garantietermijn
Op onze gehele collectie geven wij 2 jaar CBW garantie. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om 5 of 7 jaar All-in house garantie aan te bieden. Normale gebruiksverschijnselen zoals bijvoorbeeld pilling, verkleuring, plooivorming en het werken van houten meubel vallen buiten de normale CBW-garantie.

Hoe te handelen bij garantie en defecten
Het kan gebeuren dat uw bestelling niet goed aankomt of dat er toch iets kapot gaat. Om uw reparatie zo goed en spoedig mogelijk op te lossen vragen wij u om onderstaand stappenplan aan te houden; 
Gelieve een mail te sturen naar [email protected] met uw ordernummer en een foto van de klacht of het defect.
Zodra wij meer informatie hebben over uw reparatie, stellen we zo spoedig mogelijk een oplossing voor. Houdt u rekening met een reparatietermijn van minimaal 14 dagen. Moet een artikel nieuw besteld worden moeten wij dezelfde levertijd aanhouden als het product zelf.

Contactgegevens
Poppeliers Meubelen
Wageningselaan 66
3903 LA Veenendaal
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer klantenservice: 0318 - 542 566