Spectaculaire meubelshow - Kortingen tot 70 procent en veel meubels direct uit voorraad leverbaar.

Klantenservice

Persoonlijk woon- en interieuradvies

Persoonlijk woonadvies

Een ruimte waar u zich prettig in voelt, een plek die uw persoonlijke tint heeft en warmte uitstraalt, dát is uw thuis! Zo zou het moeten zijn... Inderdaad, dat is de reden dat u onze schitterende meubelcollectie op dit moment bekijkt. Wilt u uw huis of huiskamer sfeervol en naar eigen smaak inrichten? Dan bent u bij Poppeliers Meubelen aan het juiste adres!

Brede collectie meubelen, accessoires en goed interieuradvies

Er staan diverse enthousiaste adviseurs tot uw beschikking die u kunnen ondersteunen bij het uitzoeken van uw nieuwe interieur. In de mega meubeltoonzaal in Veenendaal kunt u op uw gemak en onder het genot van een kopje koffie het gewenste interieur kiezen. Of wellicht alleen op zoek naar een bankstel, salontafel, kast of eetkamertafel met bijpassende, trendy stoelen?

Altijd de beste meubel aanbieding

Bij Poppeliers Meubelen krijgt u nog ’ouderwets’ interieuradvies en wordt u gastvrij ontvangen. U betaalt er echter niet voor. Sterker nog: U koopt gegarandeerd altijd uw meubels of interieur tegen de laagste prijs van Nederland!

Uw huis laten inrichten door Poppeliers Meubelen

Voor u naar een van onze filialen komt willen we u nog even een tip meegeven; Neem de afmetingen van uw woonkamer mee en wellicht een stukje gordijnstof of een voorbeeldje waar u uw kleuren op af wilt stemmen. Dat maakt de keuze een stuk eenvoudiger! Heeft u nog geen enkel idee voor de kleur of stijl van uw interieur? Kom dan eens ideeën opdoen in onze winkel. De koffie staat klaar!

Poppeliers Meubelen bezorgt in heel Nederland!