Spectaculaire meubelshow - Kortingen tot 70 procent en veel meubels direct uit voorraad leverbaar.

Waar moet u op letten als u een eetkamerstoel/fauteuil gaat kopen?

Als u weet welk model u mooi vindt kunt u gaan kijken naar welk zitcomfort bij u past. Voor langere mensen is een diepe zit gewenst, terwijl voor kleinere mensen een ondiepe zitdiepte belangrijk is. Belangrijk is ook de hoogte van de zit. Zorg bij een eetkamerstoel altijd dat uw benen goed aansluiten in de knieholte. Dit voorkomt dat u met uw benen van de grond zit. Een goed aansluitende eetkamerstoel geeft rust en voorkomt dat uw benen gaan slapen als u zit. 

Eetkamerstoelen met wieltjes

Koopt u een stoel op wieltjes? Dan is het belangrijk te weten welke wielen geschikt zijn voor uw vloer. Heeft u een laminaat, pvc, vloerbedekking of een houten vloer? Dit is bepalend voor het type wiel. Bij Poppeliers Meubelen kunt u onder alle stoelen andere wieltjes krijgen. Dit voorkomt krassen op uw vloer.

Met of zonder armleuning?

Koopt u een eetkamerstoel met armleuning? Let dan goed op bij de hoogte van de arm. Deze passen namelijk niet onder elke eetkamertafel. U kunt dus het beste even de onderkant van uw eettafel opmeten voordat u ons bezoekt. Uiteraard kunnen we u ook een passende eetkamertafel leveren.