Ontdek bij Poppeliers: Meubelen van ongeëvenaarde kwaliteit, voor de beste prijs!

Draaifauteuil kopen

U vindt bij Poppeliers Meubelen een groot assortiment in verschillende type draaistoelen. Veel verschillende stijlen draaifauteuils in verschillende maten. Wij nodigen u dan ook van harte uit onze draaifauteuils te proberen in onze winkel in Veenendaal. Zorgt u ervoor lekker uitgerust te zijn zodat u precies voelt wat lekker zit. Altijd handig om de maten mee te nemen van uw woonkamer zodat wij met u mee kunnen denken wat voor uw kamer praktisch is.

Een draaifauteuil op maat

U kunt kiezen uit een gewone draaifauteuil of een draaifauteuil met relaxsysteem. De draaistoelen zijn leverbaar in verschillende maten. Zo hebben wij extra klein, medium, groot en extra grote draaifauteuils staan in onze showroom. Uiteraard hebben we ook echte "grote mannenstoelen" voor de hele grote stoere kerels onder ons.

Verschillende mogelijkheden draaistoelen

Onze draaistoelen worden standaard uitgevoerd met een gasveer. Hiermee kunt u de rugleuning en de zit van de stoel mee instellen. Dit zorgt ervoor dat u heerlijk comfortabel kunt zitten en loungen. Daarnaast is het mogelijk om een losse hocker te bestellen. Een losse voetenbank kunt u gemakkelijk verplaatsen, en is ook erg leuk om te gebruiken als hoektafeltje met een dienblad. Ook hebben wij draaifauteuils met relax functie of sta-op mogelijkheid.