Spectaculaire meubelshow - Kortingen tot 70 procent en veel meubels direct uit voorraad leverbaar.

Sta-op fauteuil kopen

Heeft u moeite met opstaan uit uw fauteuil? Nooit meer lastig opstaan met een sta-op fauteuil van Poppeliers Meubelen. Een sta-op fauteuil ontneemt u de spanning in uw rug bij het opstaan uit uw stoel. Ook bij een sta-op fauteuil heeft u veel verschillende mogelijkheden.

Een sta-op fauteuil op maat

Bij Poppeliers Meubelen kunt u een sta-op fauteuil op maat te bestellen. U kunt kiezen uit extra small, small, medium, large en extra large. Deze maten zijn voor een ieder persoonlijk en verschillen per model sta-op fauteuil. Daarom is het ook belangrijk om onze showroom te bezoeken en proef te zitten in onze grote collectie fauteuils. Uiteraard voorzien we u ondertussen van een heerlijk kopje koffie.

Verschillende mogelijkheden sta-op fauteuils

Een sta-op fauteuil kent zeer veel mogelijkheden. Zo kunt u een sta-op stoel met een, twee of drie motoren krijgen. Dit heeft te maken met de bediening van de stoel. Met een enkele motor bedient u alles met 1 knop. Dit geeft u weinig keuze in de stand van de zit ten opzichte van de rug. Met een dubbele motor kunt u alles afzonderlijk verstellen. Zowel de zit als de rug zijn dan afzonderlijk te verstellen.

Bekledingen voor een sta-op fauteuil

Uiteraard is de bekleding van uw stoel erg belangrijk en persoonlijk. Een sta-op stoel in leder heeft een hele andere uitstraling dan in een microvezel stof. Ook een leuke trendy stof kan de stoel veranderen en een moderne actuele uitstraling geven.

Afstandsbediening voor sta-op fauteuils

Bij onze sta-op stoelen kunt u een afzonderlijke afstandsbediening krijgen. De manier waarop deze bevestigd is aan de fauteuil is per model verschillend. Zo kunnen ze direct aan de stoel vastzitten door middel van een magneet of in een speciaal daarvoor bestemd zakje aan de stoel vast. Zo hoeft u nooit te zoeken waar de afstandsbediening is.

Accu voor sta-op fauteuils

In een sta-op fauteuil komt altijd een elektrische motor. Deze dient in het stopcontact te zitten wilt u hem kunnen gebruiken. Mocht uw kamer dit niet toelaten kunt u kiezen voor een extra accu in uw sta-op stoel. Zo kunt u hem eens per week opladen en heeft u geen last van losse kabels.

Sta-op fauteuil met trolleys!

Het ook mogelijk om uw fauteuil op een trolley te laten zetten. Dan komen er wieltjes onder de opsta stoel die ervoor zorgen dat u hem zeer eenvoudig kunt verplaatsen. Deze kan op slot gezet worden zodat hij niet wegrijdt als u de stoel gebruikt. Zo heeft u een veilige sta-op-stoel.