Nu tijdens het herfstpektakel spectaculaire kortingen en veel meubels direct uit voorraad leverbaar.

Retro meubelen met karakter

Dit mooie eigentijdse woonkamerprogramma is momenteel een van de bestsellers bij Poppeliers Meubelen. Dit komt mede door de warme kleur en leuke retro pootjes. De meubelen hebben diverse leuke items die voor een speels effect zorgen in uw woonkamer. Neem bijvoorbeeld de mooie salontafel met lade + open vakken of de combikasten met verlichting. Laat u inspireren over dit woonprogramma op deze pagina of klik direct door naar de gehele meubelcollectie Flair.

 

Maak uw woonkamer compleet met bijpassende retro vloerkleden en lampen.

 

 

Verlichting is een van de belangrijkste sfeermakers van uw woonkamer. Met het juiste licht krijgt u de sfeer die u wilt. In de retro sfeer zijn ontzettend veel verschillende type lampen. Ook vloerkleden zijn in veel verschillende motieven en kleuren leverbaar. Dit brengt sfeer en warmte in uw woonkamer. 

Een zorgeloos product zonder onderhoud.

Woonprogramma Flair is een uniek programma met een mooie houtuitstraling doch is onderhoudsvrij. Deze retro meubelen hebben een krasvaste laag waar u zorgeloos van kunt genieten. Ook hebben de kastdeuren mooie longlife scharnieren met softclose.

 

Opening zomerspektakel

Eigentijdse meubelen in een warme kleur.

Het leuke aan deze retro meubelen is dat de kasten op een zwart stalen frame geleverd worden. Dit zorgt ervoor dat het een strakke open uitstraling heeft. De kasten kunnen geleverd worden met verlichting zodat ze extra mooi uitkomen. De warme kleuren van deze meubelen zijn tijdloos en neutraal. 

Retro meubelen combineren met een leuke retro bank of hoekbank.

 

Deze meubelserie is erg leuk te combineren met een bijpassende retro bank. Uiteraard kunt u zelf de kleur uitzoeken. Kiest u voor een strakkere uitvoering in leder of gaat u voor een gezellige warme sfeer met een leuke trendy stof. Wij hebben diverse leuke retro bankstellen in onze collectie die erg goed bij deze retro meubelen passen. Kom langs tijdens onze actie week en ontvang een extra korting op de speciale setprijs!

Nieuwsbrief