Nu tijdens het herfstpektakel spectaculaire kortingen en veel meubels direct uit voorraad leverbaar.

Industriële meubelcollectie Geneve

Schitterende meubelserie met stoere industriële look. De kasten en tafels uit dit woonprogramma zijn van massief teakhout gecombineerd met staal. Ook de binnenkant wordt zwart meegekleurd. Het teakhout is behandeld met een speciale matlak zodat het praktisch is in gebruik. Leverbaar in veel verschillende opstellingen. 

Deze stoere vitrinekast uit de serie Geneve heeft een stoere industriële uitstraling. Teakhouten meubelen hebben vaak een warme kleur en zijn praktisch in onderhoud door de matte lak waarmee de meubelen behandeld zijn. De metalen glazen deuren zorgen voor ruimte en maken deze vitrinekast tot een unieke kast. De fauteuil met ingetrokken stiksels in de rug past volledig bij deze stijl meubelen. Mede ook doordat ze beide op metalen poten afgemonteerd zijn. 

Bij industriële meubelen hoort ook een bijpassende bank of hoekbankstel. Deze hebben we bij Poppeliers Meubelen genoeg. Meer dan 300 verschillende modellen banken,hoekbanken,fauteuils en loungebanken in verschillende stijlen. Bijpassend bij de meubelserie Geneve is de hoekbank Patrick. Deze retro hoekbank staat op zwarte pootjes en is afgewerkt met een leuke contra bies. De warme kleur cognac staat erg mooi bij de meubelen uit de Geneve serie. 

Opening zomerspektakel

Schitterend ruim dressoir van teakhout deuren en laden van metaal. Stoer, eigentijds en vernieuwend is dit dressoir Geneve. Teak is een harde houtsoort met een stoere uitstraling door het doorleefde karakter. De binnenkant van dit dressoir wordt volledig zwart gekleurd. 

Nieuwsbrief