Nu tijdens het herfstpektakel spectaculaire kortingen en veel meubels direct uit voorraad leverbaar.

Eiken houten meubelen met Karakter

De meubelcollectie Napels is een stoer woonprogramma met allure. De meubels zijn gemaakt van massief eikenhout met grove houtstructuur. Dit geeft het programma een robuuste uitstraling. Dit komt mede door de donkere kleur en de grove handgrepen. De meubelen kunnen op maat gemaakt worden en er is keuze uit meer dan 50 kleuren.

Passend bij deze landelijke meubelen hebben wij diverse leuke hoekbanken en bankstellen in onze meubelshowroom. Bij de meubelserie Napels hoort een stoere en robuuste bank. De hoekbank Esmaralda heeft mooie brede armleuningen met stoere stiksels. Gemaakt bij een Nederlandse meubelfrabriek en uitgevoerd in sterk geschuurd leder. Dit leder heeft de sterke eigenschappen van leder maar de warmte van stof. Ook maakt het eenvoudig schoon door de speciale teflon beschermlaag. U kunt de bank ook nog extra laten behandelen tegen vlekken met een speciale protex laag. 

Opening zomerspektakel

De brede open boekenkast uit de meubelcollectie Napels is een echte eyecatcher. De boekenkast is uitgevoerd met twee dichte deuren en 3 open vakken. De kast is afgewerkt met stoere handgrepen en open noesten. De diepte,hoogte en breedte van deze boekenkast is aan te passen naar wens en past dus altijd. Ook kunt u de kleur naar wens krijgen. Heeft u thuis eiken meubelen staan en zoekt u een boekenkast, tafel of dressoir in dezelfde kleur? Geen probleem, de serie Napels kunnen wij op kleur laten maken.

Nieuwsbrief