Nu tijdens het herfstpektakel spectaculaire kortingen en veel meubels direct uit voorraad leverbaar.

Industriële meubelcollectie Volendam

Deze stoere maar fijn afgewerkte kasten en tafels zijn een van de vele Lamalux meubelseries bij Poppeliers Meubelen. De krasvaste meubelen zijn tijdloos, stoer en robuust met leuke vernieuwende details. Let bijvoorbeeld op de leuke bouten in de hoeken van de kasten en eettafel bladen. Ook de metalen latten op de deuren zorgen voor een speels effect. 

Bij dit jonge meubelprogramma hoort natuurlijk ook een trendy bankstel of hoekbank. Bankstel Culemborg is een strak vormgegeven bankstel met een kort en stevige zitcomfort. Dit komt mede door de goede interieur vering in combinatie met koudschuim. Bankstel Culemborg is leverbaar in meer dan 200 verschillende kleuren en stoffen. 

 

Opening zomerspektakel

De salontafel uit de collectie Volendam is uitgevoerd met een lade en 2 open vakken. Dit is praktisch voor het opbergen van uw afstandsbediening, onderzetters en dergelijke. Het Lamalux blad heeft een krasvaste toplaag die geen onderhoud nodig heeft. 

Het tv dressoir is symetrisch uitgevoerd met 2 deuren en 1 open vak. Mooi ruim tv meubel met opbergruimte en een gat in de achterzijde voor het verbergen van de kabels. Dit tv meubel kan ook kleiner geleverd worden met 1 deur en 1 open vak.

Nieuwsbrief