Ontdek bij Poppeliers: Meubelen van ongeëvenaarde kwaliteit, voor de beste prijs!

Een eetkamerstoel die bij u past:

Eetkamerstoelen zijn een van de belangrijkste meubelstukken van uw woonkamer of woonkeuken. Ze zijn er dan ook in ontzettend veel verschillende modellen, maten en designs. Een eetkamerstoel is heel bepalend voor de woonstijl die u in uw huis wilt. We zetten voor u de verschillende modellen op een rijtje. Daarnaast vertellen we waar u op moet letten als u een eetkamerstoel gaat kopen en over de verschillende materialen.

Verschillende modellen eetkamerstoelen:

Zoals al op onze website te zien is zijn er meer dan 100 verschillende modellen eetkamerstoelen. Zo kunt u kiezen uit een eetkamerstoel met armleuning of zonder armleuning. Daarnaast kunt u kiezen of u een stoel wilt met pootjes of een eetstoel op wieltjes. Wilt u een hoge of een laag model. Een lage eetkamerstoel geeft namelijk veel ruimte in de woonkamer, terwijl een hoge eetkamerstoel erg veel comfort biedt.

Welke stijl stoel wilt u?

De eetkamerstoelen kunnen uitgevoerd worden met een gecapitonneerde rug, ingetrokken naden in de rug of een strakke rugleuning. Dit bepaald de stijl die u wilt. Zo is een gecapitonneerde rug(rugleuning met knopen) vaak in een landelijk interieur terwijl een strakke rug beter past bij een moderne woonkamer. Daarnaast kunt u nog kiezen uit het type poot. We hebben de klassieke houten eetkamerstoel poot of de retro pootjes die smal weglopen. Uiteraard kunt u de houten poot kiezen in diverse kleuren.