Klantenservice

Corona Update

Beste klant,

De overheid heeft de richtlijnen aangescherpt betreffende het Corona virus. Poppeliers Meubelen blijft open en houdt zich aan de gestelde richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Hygiëne
Als bedrijf doen wij altijd ons best om zo hygiënisch mogelijk te werken. Daarom hebben wij extra maatregelen genomen om de risico’s te verkleinen.

Wij hebben dan ook de volgende maatregelen binnen ons filiaal:

-Wij geven geen handen maar een glimlach

-Houd 1,5 meter afstand

-Desinfecteer uw handen bij binnenkomst

-Blijf thuis als u verkouden bent of griep heeft

Voorlopig geen koopavond
De nieuwe regels dwingen ons om de koopavond op vrijdagavond voorlopig te laten vervallen. Om u toch voldoende shopmogelijkheden te geven op andere dagen zijn we op maandag tot en met vrijdag geopend tot 18:00 uur. Op zaterdag tot 17:00 uur.  

Extra openingstijden op afspraak
Voor klanten die het prettig vinden rustig rond te kijken hebben we de mogelijkheid ook ’s avonds op afspraak open te zijn. Dit om eventuele drukte overdag te vermijden. 

Levering van uw meubelen
Graag vragen wij u rekening te houden voor de levering van uw nieuwe meubelen. Bent u niet helemaal fit of voelt u zich ziek neem dan indien mogelijk 24 uur van te voren contact met ons op, dan verplaatsen wij de afspraak in overleg.

Wij zullen bij binnenkomst geen handen meer schudden.

Voor de monteurs op de buitendienst is het geen probleem als u thuiswerkt en wij in dezelfde ruimte/omgeving zijn. Als de ruimte maar goed geventileerd is. Wij hopen met deze maatregelen de risico’s te verkleinen zowel voor onze klanten als ook voor ons personeel.

Alvast bedankt voor uw hulp en begrip en graag tot ziens in onze winkel!

Poppeliers Meubelen