Ontdek bij Poppeliers: Meubelen van ongeëvenaarde kwaliteit, voor de beste prijs!

Relaxfauteuils

Relaxfauteuils zijn er in allerlei soorten, maten en mogelijkheden. Het zitcomfort is een van de belangrijkste dingen van een relaxfauteuil. Hierbij is de vulling een belangrijk onderdeel. Een goede koudschuim vulling is erg belangrijk om doorzitten te voorkomen. Daarnaast is de hoogte en diepte belangrijk. Bij Poppeliers Meubelen leveren wij fauteuils op maat. Zo kunt u de fauteuils krijgen in extra small , small , medium en large. Uw fauteuil is dus altijd op maat! Dit is erg prettig als u korte of juist lange benen heeft. Daarnaast kunt u kiezen om de fauteuils elektrisch of manueel / handmatig verstelbaar te krijgen.

 

Sta-op fauteuils

Sta-op fauteuils heeft Poppeliers Meubelen ook in alle soorten en maten. U  heeft de keuze uit elektrische sta-op stoelen met enkele motor of dubbele motor. Het verschil is dat u met een dubbele motor de rug en zit apart van elkaar kunt verstellen. Met een enkele motor kan dit niet. Al onze fauteuils zijn leverbaar met een accu en afstandsbediening.

 

Draaifauteuils

Op zoek naar een trendy draaistoel? Wij hebben ze in alle soorten en maten. Als vaste, manuele of elektrische uitvoering leverbaar. U kunt hier ook een losse hocker bij krijgen. Dit zorgt voor optimaal zitgenot. Leverbaar in diverse materialen. Bij Poppeliers altijd laag geprijsd.