Spectaculaire meubelshow - Kortingen tot 70 procent en veel meubels direct uit voorraad leverbaar.

Relaxfauteuil kopen

Poppeliers Meubelen heeft een zeer ruime keus in allerlei soorten relaxfauteuils. Het comfort van een relaxfauteuil is voor iedereen persoonlijk. Daarom is het belangrijk om deze in de winkel te komen passen. Omdat een relaxfauteuil vaak prominent in de woonkamer komt te staan is het belangrijk dat ook het model aansluit bij uw eigen stijl. Door verschillende materialen te gebruiken op de fauteuils kun je leuke speelse effecten creeren.

Een fauteuil op maat:

Doordat er zoveel verschillende lengte mensen bestaan is het belangrijk te weten dat Poppeliers Meubelen relaxfauteuils op maat levert. Dit kunt u uitproberen in onze showroom in Veenendaal.  De relaxstoelen kunnen geleverd worden in extra small, small, medium, large en extra large. Dit scheelt in de hoogte van de zit en rug. Ook wordt de breedte van de stoel aangepast.

Een elektrische of handmatige relaxfauteuil:

Een relaxfauteuil kan geleverd worden met een handmatig / manueel of elektrisch relaxsysteem. Bij een handmatige relaxfauteuil maakt het niet uit waar u de stoel neerzet. Dit is bij een elektrische fauteuil wel belangrijk aangezien deze aangesloten moet zijn op netstroom. Uiteraard zijn onze fauteuils leverbaar met een accu zodat dit ook geen probleem hoeft te zijn.