Spectaculaire meubelshow - Kortingen tot 70 procent en veel meubels direct uit voorraad leverbaar.

Mogelijkheden bij een manuele relaxfauteuil:

Bij een manuele relaxfauteuil heeft u altijd de mogelijkheid om het beengedeelte omhoog te klappen. Dit biedt erg veel comfort. Daarnaast worden de manuele relaxstoelen vaak geleverd met een gasveer. Hiermee kunt u apart de benen verstellen ten opzichte van de rug. Zo kunt u rustig een boek lezen zonder direct helemaal plat te liggen in uw stoel. Wilt u lekker wegdutten in uw relaxfauteuil? Dan zet u met de gasveer de rugleuning naar achteren. Daarnaast worden de fauteuils geleverd met een topswing in de nek. Zo kunt u het nekgedeelte van uw stoel verstellen naar uw eigen wens.

Mogelijkheden bij een elektrische relaxfauteuil

Een elektrische fauteuil biedt veel voordelen voor jong en oud. U hoeft niets meer zelf te doen! Een elektrisch verstelbare relaxfauteuil geeft u dus optimaal woongenot. Onze fauteuils zijn leverbaar met een enkele of dubbele motor. Het verschil is dat u met een dubbele motor de zit en rug apart kunt verstellen. Staat uw elektrische relaxstoel midden in de woonkamer? Kies dan voor een speciale ingebouwde accu in de stoel. Zo heeft u nooit meer last van losse snoeren.

Materialen voor op de relaxfauteuil

 

U kunt uw relaxfauteuil uitvoeren in diverse materialen. Al onze relaxfauteuils zijn te bestellen in een trendy stof, rundleder, geschuurd leder of kunstleder. Mocht u een bankstel hebben in een trendy stof kan een lederen fauteuil leuk breken in de woonkamer.